Portuguese Seafood Rice. A celebration of all things seafood, this colourful rice dish calls for plenty of paprika, garlic, mussels, king prawns and oregano. Learn to cook delicious Portuguese Seafood. Chef Luisa Fernandes sent me the following recipe to share with you.
This Portuguese seafood stew recipe is a traditional Portuguese dish, easy to prepare and with a pleasant Seafood rice or arroz marinero is a Latin/South American dish similar to Spanish paella. Portuguese seafood rice Photo: Natalie Boog. Add the tomatoes and stock and bring to the boil. You can cook Portuguese Seafood Rice using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Portuguese Seafood Rice
- It's 2 ถ้วย of ข้าวสวย.
- You need 100 ml of water น้ำ.
- You need of 1/2 can of chopped tomato มะเขือเทศกระป๋อง.
- Prepare 1 ช้อนโต๊ะ of minced garlic กระเทียมสับ.
- You need 1 ช้อนโต๊ะ of minced shallot หอมแดงสับ.
- Prepare of Pinch of dried oregano, basil or italian mix ออริกาโนป่น หรือผงโหระพาหรือผงอิตาเลียนมิกซ์.
- You need 100 กรัม of crab meat or crab claw เนื้อปู หรือกัามปู.
- It's 100 กรัม of Mixed frozen seafood อาหารทะเลแช่แข็ง.
- Prepare 1 ช้อนชา of chicken powder คนอร์.
- Prepare of salt 1/4 เกลือ.
- Prepare of Black pepper ตามชอบ พริกไทยดำ.
Add the rice, paprika, bay leaves, salt and pepper, stirring well. Are you lacking vitamin sea from your diet? A trip to Portugal can remedy that problem in no time! Best Seafood Rice (Secret Recipe) 🦐🦀 / Portuguese Food - Pabs Kitchen.
Portuguese Seafood Rice instructions
- ผัดกระเทียมกับหัวหอมพอหอมๆ.
- ใส่มะเขือเทศกับซุปลงไป เติมน้ำ.
- พอเดือดใส่ mixed seafood รอจนหอยอ้าปาก ปรุงรสด้วยเกลือ พริกไทย.
- ใส่ปู แล้วตามด้วยผักชี เสร็จแล้วค่ะ.
Katso arkistovideoleikkeitä aiheesta portuguese seafood rice. Portuguese rice dish with assorted seafood in a tomato and beer gravy. Arroz de Marisco is a very popular Portuguese seafood dish usually eaten in high summer. Delicious, light and full of flavours from the sea. We picked the very popular seafood rice and a Portuguese imported fish dish.