Selasa, 30 Juni 2020

Recipe: Appetizing Pork belly slice with tonkatsu sauce

Pork belly slice with tonkatsu sauce. Read Customer Reviews & Find Best Sellers. Pat them dry with some kitchen towel. Season well with the salt and pepper, then place into a roasting tin.

Pork belly slice with tonkatsu sauce Remove the foil and turn the grill to its highest setting. In its original form it is a bowl of creamy white pork bone soup eaten with thin straight noodles served al dente, sliced green onion, and tender slices of barbecued pork char siu. Shogayaki It is a dish of pan or grill fried pork loin, the pork is thinly sliced, and this is cooked with soy sauce, sake, and mirin along with ginger. You can cook Pork belly slice with tonkatsu sauce using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pork belly slice with tonkatsu sauce

  1. It's 150 กรัม of สันคอหมูสไตล์.
  2. Prepare 1 หัว of หอมใหญ่.
  3. You need 1 ฟอง of ไข่ เบอร์1.
  4. Prepare of ต้นหอม (ใช้เฉพาะส่วนสีเขียว).
  5. You need 1-2 เม็ด of พริก(หั่นซอย).
  6. Prepare of ซูกินี หรือ แตงกวา หั่นเป็นเส้น.
  7. You need 2 ชต of ซอสทงคัสซึ.
  8. Prepare 1.5 ชต of น้ำเปล่า.
  9. You need 1 ถ้วย of ข้าวญี่ปุ่น.

Place a piece of baking paper on a work surface. Line the pork belly slices (overlap each other) on the paper. Place half slice of cheese on the pork belly, put the chopped spring onion on top. Sliced Pork Belly with Garlic Sauce, without chili oil may not be authentic and traditional.

Pork belly slice with tonkatsu sauce instructions

  1. ใส่น้ำมันลงในกระทะ (ไฟกลาง) รอน้ำมันเริ่มร้อน.
  2. ใส่ หอมใหญ่ และ หมูสไลด์ลงไปผัด.
  3. เมื่อหมูเริ่มสุก ใส่ซอสทงคัสซึ (2ชต)+ น้ำเปล่า (1.5ชต).
  4. ผัดไปเรื่อยๆ จนน้ำพอคลุกคลิก.
  5. แบ่งส่วนผสมให้เป็นช่องตรงกลาง ตอกไข่ไก่ใส่.
  6. รอจนกระทั่ง ไข่ดาวเริ่มเปลี่ยนสี และเซ็ตตัว.
  7. ราดใส่ข้าว โรตต้นหอมและพริก เป็นอันจบ :-) อาจจะมีซุปมิโซะเคียงจาน.

But, even though it is not spicy enough, the sour and spicy garlic sauce is very appetizing in summer.. Score pork skin or ask your butcher to do so. Rub half the olive oil and salt on the skin of the pork making sure to press salt into scored skin. Place pork, skin side down, in a large roasting pan. Add pork belly (it won't be submerged).

Artikel Terkait

Recipe: Appetizing Pork belly slice with tonkatsu sauce
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email