Rabu, 27 Mei 2020

Recipe: Yummy กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms)

กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms).

กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms) You can cook กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms) using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms)

  1. You need 1 หัว of กะหล่ำปลี.
  2. It's 8 ชิ้น of เห็ดหอม.
  3. It's 6 ตัว of กุ้ง.
  4. You need 3 ช้อนโต๊ะ of กระเทียมสับ.
  5. It's 3 ช้อนโต๊ะ of น้ำปลา.
  6. You need 1/2 ช้อน of น้ำตาล.
  7. Prepare 2 ช้อน of น้ำมันพืช.

กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms) step by step

  1. แช่เห็ดหอมข้ามคืน หรือ ต้มทิ้งไว้ 1 ชม..
  2. เตรียมกะหล่ำปลีเด็ดหรือหั่นเป็นชิ้น ล้างน้ำ สะเด็ดผักรอผัด.
  3. เตรียมกระทะใส่น้ำมัน ไฟแรง ตามด้วยกระเทียม ผัดจนกระเทียมเริ่มเปลี่ยนสี จากนั้นตามด้วยกะหล่ำปลี ต่อด้วยเห็ดหอมและกุ้ง.
  4. ใส่น้ำปลารอบกระทะตามด้วยน้ำตาล ผัดให้เข้ากัน ผัดจนกุ้งสุก.
  5. นำขึ้นจากกระทะ.

Artikel Terkait

Recipe: Yummy กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms)
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email