กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms).
You can cook กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms) using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms)
- You need 1 หัว of กะหล่ำปลี.
- It's 8 ชิ้น of เห็ดหอม.
- It's 6 ตัว of กุ้ง.
- You need 3 ช้อนโต๊ะ of กระเทียมสับ.
- It's 3 ช้อนโต๊ะ of น้ำปลา.
- You need 1/2 ช้อน of น้ำตาล.
- Prepare 2 ช้อน of น้ำมันพืช.
กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish sauce added shrimps and mushrooms) step by step
- แช่เห็ดหอมข้ามคืน หรือ ต้มทิ้งไว้ 1 ชม..
- เตรียมกะหล่ำปลีเด็ดหรือหั่นเป็นชิ้น ล้างน้ำ สะเด็ดผักรอผัด.
- เตรียมกระทะใส่น้ำมัน ไฟแรง ตามด้วยกระเทียม ผัดจนกระเทียมเริ่มเปลี่ยนสี จากนั้นตามด้วยกะหล่ำปลี ต่อด้วยเห็ดหอมและกุ้ง.
- ใส่น้ำปลารอบกระทะตามด้วยน้ำตาล ผัดให้เข้ากัน ผัดจนกุ้งสุก.
- นำขึ้นจากกระทะ.
Recipe: Yummy กะหล่ำปลีน้ำปลากุ้งสดใส่เห็ดหอม (Stir-fried cabbage with fish
sauce added shrimps and mushrooms)
4/
5
Oleh
swadikapak