Stuffed Pepper Bell in the oven - พริกหยวกยัดไส้อบ.
You can have Stuffed Pepper Bell in the oven - พริกหยวกยัดไส้อบ using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Stuffed Pepper Bell in the oven - พริกหยวกยัดไส้อบ
- You need of Ground beef 400g (เนื้อบด 400 กรัม).
- It's of Large red pepper bell X2 (พริกหยวก 2 ลูก).
- You need of Olive oil 2tbs (น้ำมันมะกอก 2 ช้อนโต๊ะ).
- You need of Soy sauce 2tbs (ซอสถั่วเหลือง 2 ช้อนโต๊ะ).
- You need of Garlic cloves X4 (กระเทียม 4 กลีบ).
- You need of Half small onion (หอมหัวใหญ่ 1/2 ลูก).
- It's of Cumin 1/2 tbs (ผงหยี่หร่า 1/2 ช้อนโต๊ะ).
- Prepare of Chili 2 tbs (พริกป่น 2 ช้อนโต๊ะ).
- It's of Salt 1ts (เกลือ 2 ช้อนชา).
- You need of Rosemarry 1ts (โรสแมรี่อบแห้ง 2 ช้อนชา).
- It's of Black Peper 1ts (พริกไทยดำ 2 ช้อนชา).
Stuffed Pepper Bell in the oven - พริกหยวกยัดไส้อบ instructions
- Prep - Slice your onions and garlic small. (เตรียมส่วนผสม โดยหั่นกระเทียมและหอมหัวใหญ่ให้มีขนาดเล็ก).
- Mix the beef with onions garlic and all the other ingredients in a bowl. (ผสมเนื้อวัวกับหอมหัวใหญ่,กระเทียม และส่วนผสมอื่นๆเข้าด้วยกัน).
- Cut off the top of the pepper bell and remove the inside. (ตัดส่วนหัวของพริกหยวกออก และคว้านไส้ข้างในออก).
- Stuff as much beef mixture as you can. (ใส่เนื้อบดที่ผสมแล้วลงในตัวพริกหยวกเท่าที่จะทำได้).
- Place into hot oven at 180 ํC for approx 45 minutes. (เข้าอบที่อุณหภูมิ 180องศาเซลเซียว ระยะเวลาประมาณ 45นาที).
How to Prepare Delicious Stuffed Pepper Bell in the oven - พริกหยวกยัดไส้อบ
4/
5
Oleh
swadikapak