French toast bacon cheese. Bacon, egg, and cheese sandwiches and French toast, you say? So why not combine the two? Thick slices of brioche-style pullman loaf get a soaking in salted eggs and a brown on the griddle, then two slices get filled with thick-sliced bacon and American cheese and finish melting in.
Bacon Stuffed French Toast is the ultimate sweet and savory breakfast. If you are of the belief that everything tastes better with bacon, you are Two pieces of white bread are spread with a mixture of cream cheese and brown sugar. Whisk the eggs and milk with the sugar in a bowl. You can have French toast bacon cheese using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of French toast bacon cheese
- Prepare 2 ฟอง of ไข่ไก่.
- Prepare 1 แผ่น of ชีส.
- Prepare 2 แผ่น of ขนมปังโฮลวีท.
- Prepare 1 ช้อน of น้ำตาล.
- It's 1/2 ช้อนชา of เกลือ.
- It's 2 แผ่น of เบคอน.
- Prepare of เนย (ทากระทะ).
Soak the white sliced bread in the mixture. French toast doesn't have to be sweet! Savory flavors like cheese and bacon make a delicious pairing in this make-ahead French toast bake. This French toast is pretty much all I want in a lazy weekend breakfast — eggs, bacon, cheese, carbs — all rolled into one, and it's perfect for breakfast in bed.
French toast bacon cheese instructions
- มาเตรียมเครื่องปรุงกันก่อนเลยคะ.
- ตอกไข่ใส่ชาม.
- ใส่เกลือกับน้ำตาลลงไปตีให้เข้ากันนะคะ.
- เอาเนยทาที่กระทะ นำเบคอนลงไปทอดเลยคะ.
- น่ำชีสกับเบคอนมาวางบนขนมปัง.
- นำขนมปังมาประกบกันแล้วตัดออกเป็น 4 ชิ้นคะ.
- นำขนมปังไปชุบไข่.
- เอาเนยทาบนกระทะให้ทั่วอีกรอบคะ.
- นำขนมปังชุบไข่ลงไปทอดกลับให้สุกทั้ง 2 ด้านคะ.
- เสร็จแล้วคะ อาหารเช้าแสนอร่อย^^.
The custard in the French toast keeps bed crumbs to a minimum, and wrapping all your usual breakfast suspects up into one plump challah. Bacon can be skipped or replaced with ham. If you like serve with syrup. From everybody's favourite maple syrup, to fresh fruit, caramelised fruit, compotes or fruit syrups, ice cream (for breakfast!), chocolate and Personally I make mine savoury, salt and pepper, mixed herbs, garlic and melted cheese on top. Of course bacon on the side too.